Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bílá zrušila na poslednú chvíľu účasť na prestížnej akcii. Je za tým žiarlivosť?
Zdielať na

Bílá zrušila na poslednú chvíľu účasť na prestížnej akcii. Je za tým žiarlivosť?

Archívna reportáž

Neuveriteľných tridsať rokov uplynulo od prvej novodobej voľby Miss v československom priestore. Pri tej príležitosti sa v Prahe konala veľkolepá akcia, na ktorú boli pozvané nielen všetky kráľovné krásy, ale aj celá plejáda celebrít. Medzi nimi aj Lucie Bílá.

Lucie Bílá nemala byť na výročnej akcii len hosťom, organizátorovi, Milošovi Zapletalovi, prisľúbila, že povie aj pár slov a zaspieva.

Na akciu ale napokon vôbec neprišla, píše portál blesk.cz. Mala pritom už dokonca pripravenú aj vlastnú aparatúru. Hneď sa začalo špekulovať, že si účasť rozmyslela, aby sa nestretla s Miss 1992 Pavlínou Babůrkovou. Tá jej totiž pred rokmi prebrala partnera, podnikateľa Petra Kratochvíla, s ktorým má Bílá svoje jediné dieťa - syna Filipa. Babůrková je s Kratochvílom dodnes a majú štyri deti.

​Neúčasť Bílej bola o to podivnejšia, že na mieste už boli aj jej manažér a osobný fotograf. Organizátor Miloš Zapletal ale jej neprítomnosť vysvetlil: "Ráno volala, že jej nie je dobre a my sme jej, samozrejme, povedali, že nech ostane doma, zdravie je prednejšie".

Instagram/marketakolinskafotograf

​Samotná Babůrková tvrdí, že s Bílou vychádzajú dobre: "Nie je to zabudnuté, ale čas veľa urovná. Dnes je to niekde inde, ako to bolo na začiatku".

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie