Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara s vrúcnym vyznaním bábätku. Sníva o druhom?
Zdielať na

Dara s vrúcnym vyznaním bábätku. Sníva o druhom?

Archívna reportáž

Je to presne 11 rokov, čo sa Dara Rolins stala mamou dcérky Laury. Tú má so spevákom kapely Wohnout, 46-ročným Matejom Homolom.

Dara Rolins sa síce so svojím rovesníkom Matejom pre jeho neveru rozišla po piatich rokoch vzťahu, no ostala jej po ňom tá najkrajšia pripomienka ich lásky. Dcéra Laura, teda Lola, ako ju Dara volá, oslávila 25. marca už 11 narodeniny.

Pri pohľade na rozkošnú pubertiačku Lolu si človek nie je istý, na koho sa viac podobá, či na otca Mateja, alebo na mamu Daru. Vysoké a štíhle dievčatko si s mamou užíva zábavu a kopec cestovania.

​Na Darinom Instagrame je Lola častou hviezdou, najnovšie sa pochválila, že začala s pole dance, teda tancom na tyči. Mama je na dcéru patrične hrdá a v deň jej narodenín napísala krásne vyznanie: "Pred 11 rokmi som jej dala život a ona na oplátku definovala ten môj. Bože, najväčšia láska toto!"

Dara snívala aj o dieťatku s Rytmusom, s ktorým tvorili pár sedem rokov. No ako neskôr povedala, ten pocit mala len v úvode ich vzťahu, neskôr si už bola istá, že by s ním dieťa nechcela. Teraz je hviezdna speváčka bez partnera a vzhľadom k jej veku už zrejme radosť z ďalšieho vlastného bábätka nezažije. O to viac si užíva radostí života s oslávenkyňou Lolou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie