Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávny spevák zažil ťažké chvíle s chorým synčekom. Priaznivcov odvtedy volá TAKTO!
Zdielať na

Slávny spevák zažil ťažké chvíle s chorým synčekom. Priaznivcov odvtedy volá TAKTO!

Archívna reportáž

Kanadský spevák Michael Bublé nemá rád slovo fanúšik a svojich priaznivcov, ktorých lásku a priazeň si veľmi cení, radšej nazýva rodinou.

Štyridsaťtriročný interpret sa o svojich fanúšikoch a fanúšičkách rozprával s magazínom People. "Pravdou je, že si myslím, že slovo fanúšik je strašné a nikdy by som ich nevolal fanúšikovia. Fanúšikovia znamená fanatickí a to oni nie sú. Títo ľudia sú moja rodina a sú mi rovní," vyjadril sa rodák z Burnaby v Britskej Kolumbii.

Ako ďalej vysvetlil, jeho priaznivci mu pomohli aj v ťažkom období jeho života. "Dostali ma cez mnoho vecí v mojom živote. Nepovažujem ich za samozrejmosť," dodal. Najťažším momentom bolo pre Michaela iste zistenie, že jeho malý synček trpí rakovinou pečene.

​Len 5-ročný Noah s rakovinou bojuje už dva roky. Hoci sa pred rokom zdalo, že ju porazil, príbeh zatiaľ nemá jednoznačne šťastný koniec a boj pokračuje. Práve to je dôvod, prečo minulý rok na jeseň oznámil ukončenie speváckej kariéry napriek obrovským úspechom, akými sú milióny predaných nosičov či štyri ceny Grammy.

​​Michael Steven Bublé zatiaľ vydal desať štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013), Nobody But Me (2016) a Love (2018). Okrem toho má na konte tri koncertné nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, trinásť Juno Awards či jednu American Music Award.

Súvisiace články

Najčítanejšie