Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Malý syn Michaela Bublého úspešne ukončil liečbu rakoviny pečene
Zdielať na

Malý syn Michaela Bublého úspešne ukončil liečbu rakoviny pečene

Vlani diagnostikovali synovi úspešného kanadského speváka Michaela Bublého (41) Noahovi (3) rakovinu pečene. Chlapec absolvoval náročnú liečbu, ktorá bola našťastie účinná. Potvrdila to aj mama chlapčeka Luisana Lopilato (29).

"Vďaka bohu, synovi sa darí dobre. Keď sa vám niečo také prihodí, zmeníte svoj život. Nám sa to stalo. Teraz si vážime život a najmä prítmnosť," povedala herečka s tým, že je pre ňu stále náročné o tom hovoriť. 

Naspäť v Argentíne

Herečka poďakovala lekárom za starostlivosť a producentom za trpezlivosť, keďže musela prerušiť prácu na novom filme, aby bola s chorým synom. 

"Chcem, aby ľudia vedeli, že nám velmi pomohla ich podpora. Denne stretávam milých ľudí na ulici. Je dobré vedieť, že vás podporujú a majú radi," dodala.

https://www.instagram.com/p/BKKILCZjgpf/?taken-by=luisanalopilato

Malý Noah sa liečil v Los Angeles, kde štyri mesiace chodil na chemoterapiu. Rodina sa už vrátila do Argentíny, odkiaľ spevákova manželka pochádza. Rovnako sa už venuje aj práci.

Bublé má so ženou ešte syna Eliasa (1). Rodina sa teší, že uvidí vyrastať oboch svojich synov, hoci Noah bude musieť chodiť na testy a kontroly. 

Súvisiace články

Najčítanejšie