Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nová láska Majka Spirita. Je to TÁTO exotická kráska?
Zdielať na

Nová láska Majka Spirita. Je to TÁTO exotická kráska?

Archívna reportáž

Už pred pár týždňami zverejnil na svojom Instagrame raper Majk Spirit fotku, ktorá naznačovala, žeby mohol mať po boku novú lásku. Na MDŽ pridal ďalšiu, veľavravnú a už ani nezapieral, že má priateľku. Jej identitu ale tají.

Fotka z Thajska, na ktorej má Majk Spirit ruku na poprsí neznámej slečny, vyvolala veľké pátranie po jej identite. Sám raper priznal len toľko, že nie je zo Slovenska, ani z Česka. Fanúšikovia v komentároch odhadli, o koho by mohlo ísť. Zdá sa, že správne.

V rovnakom čase, ako bol v Thajsku Majk Spirit, tam totiž bola aj 27-ročná Michaela Ngo. Raper neklamal - ak je to ona, realitná maklérka Michaela má skutočne exotický pôvod, jej otec je pôvodom z Ázie.

Michaela Ngo sa v minulosti zviditeľnila vzťahom s hercom Michalom Nemtudom, no ešte väčší rozruch vyvolala jej účasť na kastingu do pornofilmu a napokon, aj kontakty s Borisom Kollárom. Mala dokonca stráviť dovolenku aj v jeho vile na Floride.

Ak sa potvrdí, že ide o Michaelu, bude sa dať hovoriť o jej splnenom sne. Už pred pár mesiacmi totiž na Instagram pridala fotku s knihou Majka Spirita, a z prstov pri nej vytvorila srdiečko.

​Tip od fanúšikov Majka Spirita ale zatiaľ ostáva v rovine dohadov, potvrdí, alebo vyvráti ho až definitívne priznanie zaľúbenca.

Súvisiace články

Najčítanejšie