Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Dcéra speváčky Pink strieľa z pušky. VIDEO vyvolalo búrlivé reakcie
Zdielať na

Dcéra speváčky Pink strieľa z pušky. VIDEO vyvolalo búrlivé reakcie

Kontroverzné reakcie vyvolalo tento týždeň video, ktoré zobrazuje sedemročnú dcéru americkej speváčky Pink, ako strieľa z pušky. Video zverejnil v stredu na Instagrame speváčkin manžel, bývalý motokrosový pretekár Carey Hart, a napísal k nemu, že jeho dcéra v streľbe z pušky "začína byť dosť dobrá" a že ju k vzťahu k strelným zbraniam vedie už od jej troch rokov.

"Vychovávam deti k vzťahu k zbraniam, aby vedeli, ako s nimi zaobchádzať, ako z nich strieľať, skladovať ich a ako zabezpečiť, aby sa nedostali do nepovolaných rúk," napísal Hart, ktorý má s Pink okrem sedemročnej dcéry Willow ešte trojročného syna Jamesona.

​Video dosiahlo do štvrtka 300-tisíc zhliadnutí a je pod ním 5-tisíc komentárov, z ktorých niektoré Hartov postoj oceňujú a iné ho tvrdo kritizujú.

"Nie je absolútne žiadny dôvod na to, by trojročné dieťa potrebovalo strieľať z pušky. Ide o indoktrináciu toxickou americkou kultúrou, podľa ktorej sú strelné zbrane ´cool´ a sú neškodným koníčkom," napísal jeden z diskutérov.

https://www.instagram.com/p/BtQjb7eAxmb/

"To je váš názor. Nikdy nekritizujem ľudí za to, keď prejavia svoj názor. Som rád, že prebieha diskusia a preberajú sa tak citlivé témy, ako je táto. Ale keď znevažujete moju krajinu alebo ´kultúru´, myslím, že mám právo začať byť zlý," odpísal na to manžel Pink.

Súvisiace články

Najčítanejšie