Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
CHCEME viac, máš na to? Česi si podali Rytmusa, smejú sa z jeho slovnej zásoby
Zdielať na

CHCEME viac, máš na to? Česi si podali Rytmusa, smejú sa z jeho slovnej zásoby

Archívna reportáž

Raper Rytmus je na Slovensku a v Česku mimoriadne populárny. Svedčia o tom pravidelne vypredané koncerty. Ale čo jeho správanie? Český web Expres.cz analyzoval Patrika Vrbovského a prišiel na veci, ktoré budúceho otca zrejme nepotešia.

"Zbohom k****. Zákon zachovania buranstva alebo v čom je Rytmus skutočný kráľ," píše Expres.cz.

Odkedy sa dal Rytmus dokopy s Jasminou Alagič, je ako vymenený. Svojej povesti drsného rapera ale nezostal nič dlžný. Nie raz viedol vojnu s médiami.

​Ako sám tvrdí, články nepotrebuje. A nezabúda pritom ani na ostré nadávky novinárom. Je ale zaujímavé, že akási forma agresivity následne strieda pokora a láska k Bohu. 

Poď do NÁS!

​Muzikant si momentálne užíva exotické Maldivy so svojou nastávajúcou manželkou a matkou ich syna. 

"Jazykom jeho kmeňa by sa dalo povedať - je to k****t. To vlastne dokazuje každý deň a je v tom sakra dobrý!" píše Expres.cz.

Rytmusa vykresľujú ako muža, ktorý sa musel od detstva pretĺkať a bojovať so životom na okraji mesta. A má nulovú slovnú zásobu.

"Chceme viac, king! Poď do nás, kráľ! Máš na to?" vyzývajú Rytmusa.

Pozrite si archívnu reportáž o tom, ako sa o seba Rytmus prehnane stará:

Tínedžer ok, ale štyridsiatnik?

"Vezmete svoju frajerku na Maldivy, ako inak než biznis triedou, pätnásťkrát sa vyfotíte. Wow. Spadla nám sánka. Nikdy sme nevideli more ani palmu, nie ešte kokos so slamkou, ty k****!" útočia na umelca jeho vlastnými zbraňami.

"Áno, je to makač a snahu a úsilie mu nemožno uprieť, to všetka česť. Dostať sa z núdzových pomerov za volant luxusnej káry a po boku mať nemenej luxusnú kočku, to by chcel (takmer) každý. Nešlo by to však trochu inak? Na základke, keď chcete urobiť dojem na dievča, dobré, ale v štyridsiatke?" reagujú.

Na Vianoce 2017 si dal Rytmus fantastický dar. Prvýkrát vystúpil so Symfonickým orchestrom v Bratislave. Tento rok sa tak stane v Trnave.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie