Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus sa opäť hodí do GALA. Koncert so Symfonickým orchestrom tentokrát v Trnave!
Zdielať na

Rytmus sa opäť hodí do GALA. Koncert so Symfonickým orchestrom tentokrát v Trnave!

Už raz to tu bolo. A bolo to famózne. Raper Rytmus si opäť raz strihne fanastický koncert so symfonickým orchestrom. Veľkolepé hudobné teleso ho bude sprevádzať v Trnave. Ide o jediné vystúpenie tohto druhu v roku 2019 a to nielen na Slovensku, ale aj v Česku.

Hudba ulice v sprievode viac ako 60 členného orchestra. To je Rytmus a jeho projekt. Prvýkrát si splnil takýto sen v roku 2017. Druhýkrát sa tak stane v Trnave. Predaj vstupeniek je už v plnom prúde.

Jediný svojho druhu

To, že Rytmus neustále posúva hranice hudby, všetci veľmi dobre vieme. Roky ho to úspešne živí. Kontroverzný muzikant pripravil na Vianoce 2017 veľkolepý koncert. Ohlasy boli viac ako dobré. 

Pozrite si archívnu reportáž. Stojí za to:

Kráľ slovenského hip-hopu ale nezaspal na vavrínoch, a tak sa aj tento rok uskutoční veľkolepý koncert. Vybral si Trnavu. Pôjde o jediný koncert tohto druhu v roku 2019.

​​Slovenská hudobná scéna tak znovu zažije unikátny koncert, ktorý spojí zdanlivo nespojiteľné a ten, kto má mandát na to, aby dokázal, že to môže fantasticky fungovať, je Rytmus. 

"Na takýto koncert som musel dospieť," povedal pred časom.

Vypredané

Pred koncom roka si splnil ďalší sen v podobe boxerského zápasu s raperom Marpom. Hoci z neho vyviazol ako porazený na celej čiare, mnohým ukázal, že aj nemožné sa môže stať možným.

"Dva roky som aktívne boxoval. Ľudia sa ma stále pýtali, kedy dám zápas. Stretol som Petra Kareša, ktorý ma oslovil. Ponúkol mi boxerský zápas s neznámym protivníkom. Ja som si však vyžiadal Marpa," povedal v rozhovore Rytmus.

Raperom sa podarilo vypredať pražskú O2 Arénu.

Súvisiace články

Najčítanejšie