Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Švidraňová zverejnila nový videoklip plný súkromných záberov
Zdielať na

Švidraňová zverejnila nový videoklip plný súkromných záberov

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová, ktorá sa už dlhší čas pýši titulom mama, zverejnila novú skladbu. Nesie názov Príď domov.

"Pieseň “Príď domov” chcem venovať všetkým párom, milencom, kamarátom a rodinným príbuzným, ktorí žijú život na diaľku, veľa cestujú, a teda nemôžu byť spolu. A samozrejme si veľmi chýbajú. Napriek všetkým komplikáciám sa snažia žiť v tolerancii, láske, pochopení a snažia sa byť čo najčastejšie spolu. Je to priblíženie nás umelcov, muzikantov, ktorí sú stále na cestách, ktorí hrajú muziku z lásky pre ľudí v publiku, častokrát na úkor tej svojej lásky, ktorá ich čaká doma," vysvetlila Barbora Novému Času.

​Mnohí sa začali pýtať, či je skladba venovaná aj jej partnerovi Francescovi, ktorý žije v Taliansku, no partnerku aj syna Gabriela má na Slovensku. 

"Neviem, ako sa bude vyvíjať moja práca a vzťah s Francescom. Tá diaľka. Možno sa rozhodneme, že si založíme spoločný život niekde inde, možno sa rozídeme. Zatiaľ si dávam takých päť-šesť rokov, kým pôjde malý do školy, aby sme to nejako dali dokopy," povedala pred časom.

Pozrite si emotívny videoklip, v ktorom nechýba ani jej syn:

Súvisiace články

Najčítanejšie