Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ty sopliak! Je mi z teba zle! Manželka známeho speváka naložila Rytmusovi
Zdielať na

Ty sopliak! Je mi z teba zle! Manželka známeho speváka naložila Rytmusovi

Archívna reportáž

Rytmus je na pretrase prakticky od ukončenia vzťahu s Darou Rolins. Mal pocit, že sa doňho každý naváža pre vzťah s Jasminou Alagič. Vo svojom najnovšom texte urazil známeho slovenského speváka. Žeby ventil po búrlivých časoch?

"Ne, že by ma to nejako s***o, ale konečne pochopte, že nefrázujem jak j***ý Drapák Palo," znie v texte jeho najnovšieho počinu.

​To do špiku kosti urazilo práve Drapákovu manželku Janette. 

Ako to už v dnešnom svete chodí, na sociálnej sieti sa odtrhla z reťaze a na Rytmusovi nenechala suchú ani jednu nitku. 

"Kto si, Ty Rytmus King, ktorý si berieš do svojej neohrabanej huby meno môjho muža v nechutnej a ničneznamenajúcej “pesničke”??? Ty, ktorý “hodnotíš” talent detí v speváckej súťaži…???! …ktorý používaš auto-tune na hlas vždy, keď sa pokúšaš vylúdiť aspoň pár tónov, ktoré by mali znieť cca ako spev? Ty, ktorý urobíš max jeden veľký koncert za rok aj to so symfonickým orchestrom, aby si zaujal aspoň niečim, čo má umeleckú hodnotu, pokým môj Palko spieval 360 koncertov za rok a songy, ktoré naspieval, si dodnes spievajú všetky generácie a už navždy budú súčasťou rockovej, heavymetalovej a popovej scény na Slovensku i v Čechách?" stojí v statuse.

Manželka dostala množstvo lajkov a taktiež pozitívnych súhlasných komentárov. Ľudia súhlasia so všetkým, čo Janette napísala. 

Celé znenie si prečítate TU.

Drapák pritom nie je prvý, koho si Rytmus podal v skladbe. V minulosti spŕšku nadávok schytal aj Ivan Tásler, Samo Tomeček, Zuzana Smatanová či raper Rakby.

Janette reagovala aj na jeho koncert so Symfonickým orchestrom, ktorý odohral vlani na Vianoce. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie