Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Český spevák verejne priznal neveru
Zdielať na

Český spevák verejne priznal neveru

Archívna reportáž

Spevák Tomáš Klus, manžel a trojnásobný otec, si je vedomý svojich nedostatkov a poďakoval manželke za odpustenie. Verejne priznal neveru. Jeho Tamaru zaplavili odkazy plné podpory, a tak sa rozhodla na Instagrame zareagovať aj ona.

Zatiaľ čo na Slovensku je v kurze Dara Rolins a Rytmus, v Česku sú to manželia Klusovci. Tomáš Klus priznal na sociálnej sieti kadečo, medzi iným aj neveru. Aj napriek tomu, že mu to s manželkou Tamarou klape, čoho dôkazom sú aj ich tri deti, mali potrebu pitvať sa v súkromných veciach verejne.

"Prakticky od škôlky som konštantne podvádzal všetky priateľky, vrátane mojej ženy. Jej odpustenie sa mi stalo oslobodením a pochopil som, že pravda, prijatie toho, kto som, je jedinou možnou cestou k šťastiu," napísal Tomáš.

https://www.instagram.com/p/BotDen-HWZj/?taken-by=tomas_klus

​"Aby sme mohli zažiť pocity totálneho šťastia, musíme poznať pocity bolesti a esenciu nešťastia. Rovnováha je všade okolo nás. Po vyjadrení Toma mi píšete slová podpory, útechy, obdivu, iní ma ľutujete," reagovala na manželov status Tamara.

https://www.instagram.com/p/BothwLzBsmh/?taken-by=tamara_klusova

Priznali, že majú za sebou krízu, ale obaja sú na rovnakej vlne a po duševnej stránke sa obohacujú. 

"Každý robíme chyby. Sme z mäsa a kostí. Je iba na nás, ako s nimi naložíme. Ja som svoje Ego rozbila a zvolila som si cestu Srdca," uzavrela matka troch detí.

Pozrite si spoločný videoklip manželov: 

Súvisiace články

Najčítanejšie