Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
FOTO: Sestra vojvodkyne vystrájala pred bránami paláca
Zdielať na

FOTO: Sestra vojvodkyne vystrájala pred bránami paláca

Archívna reportáž

Nevlastná sestra Meghan Markle Samantha tvrdo narazila na ochranku Kensingtonského paláca. Rozhodla sa neohlásene navštíviť vojvodkyňu. Bola bez milosti vykázaná.

Nech už boli jej úmysly akékoľvek, k stretnutiu sestier nedošlo. Samantha sa nedostala ani cez vstupnú bránu Kensingtonského paláca. Hoci sa všemožne snažila prehovárať ochranku sídla, v ktorom Meghan s Harrym žije, musela odísť. 

​Pred dvoma týždňami poslala do paláca list, v ktorom sa vyhrážala, že ak jej nebude umožnené stretnutie s Meghan, jej správanie bude eskalovať. 

Prebiehajúci konflikt medzi Meghan a jej sestrou, rovnako aj s ich otcom, sa odohrával vo verejných rozhovoroch cez Atlantik. 

"Bol to obrovský krok zo strany Meghaninej sestry, ktorá sa s ňou pokúsila stretnúť a prehovoriť si tvárou v tvár. Nebolo to ale umožnené. Od doby, čo sa Meghan vydala do kráľovskej rodiny, sa osobne nestretla so žiadnym členom svojej rodiny," uvádza zdroj.

Celý incident bol trápny a ponižujúci. 

https://www.instagram.com/p/Bor974MnCAv/?tagged=samanthamarkle

Samantha odmietla opustiť areál paláca, naopak bola zachytená, ako s úsmevom kupuje suveníry s tematikou kráľovskej rodiny.

Súvisiace články

Najčítanejšie