Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara a Rytmus by dnes oslavovali výročie, speváčka napísala TOTO
Zdielať na

Dara a Rytmus by dnes oslavovali výročie, speváčka napísala TOTO

Archívna reportáž

Ak by boli ešte spolu, oslavovali by výročie. Dnes sa Dara Rolins vypísala z pocitov na Instagrame.

"8. október bol, JE a vždy aj bude. A nech sú dnes karty rozdané akokoľvek, viem, že tomu dátumu a pesničke venujem vždy zvýšenú pozornosť. Na ten pocit, keď som si ju prvýkrát pustila, nechcem zabudnúť. Aj vďaka týmto emóciám viem, čo znamená milovať," píše Dara na Instagrame. 

​"To, že okrem mojich fotiek vymazal Patrik zo svojho youtubového kanálu aj túto pesničku, je vlastne ďalším dôkazom, ako veľmi sú ľudia odlišní už v tých základných, životných princípoch. Ak by som poprela minulosť, svoje emócie, lásky, popriem seba a každé slovo, ktoré som kedy vypustila z pusy. A bála by som sa, že aj všetky ďalšie vyznania a sľuby, ktoré vypustím a dám komukoľvek inému, stratia tým pádom na váhe," pokračuje.

"Nehľadajte v mojich úvahách ľútosť ani patetickú nostalgiu, usmievala som sa vtedy, usmievam sa aj teraz, pretože 8. október sa nedá vymazať ZO MŇA. Nepíšem to preto, aby sa tu teraz v komentároch komukoľvek nakladalo. Patrika mám odhliadnuc od všetkého stále rada. Bola som to ja, kto s ním žil, takže som tým pádom JEDINÁ, kto sa môže eventuálne sťažovať. Nepotrebujem ani poľutovať, ani utvrdzovať v tom, že sme sa k sebe aj tak nehodili. Hodili. A vo svojej dobe - lebo KAŽDÝ vzťah má “svoju dobu”, to všetko malo svoje kúzlo. A dôkazom toho je aj pesnička 8. OKTÓBER," dodáva.

https://www.instagram.com/p/BoqcPmuDACu/?taken-by=dararolins_vermi

K rozchodu sa schyľovalo dlhšie. Na začiatku tohto roka sa pár rozišiel počas exotickej dovolenky. S pravdou vyšli von až na jar. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie