Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
ROZHOVOR: S Patrikom som sa rozišla JA. Neviem, prečo ma všetci ľutujú
Zdielať na

ROZHOVOR: S Patrikom som sa rozišla JA. Neviem, prečo ma všetci ľutujú

Aj napriek tomu, že sú od seba oficiálne už od začiatku tohto roka, stále sú živnou pôdou pre bulvár. Dara Rolins zostala s dcérou Laurou sama, Rytmus sa už zabývava v novom dome s moderátorkou Jasminou Alagič.

Dara krstila svoj nový diár. "Ako sa hovorí, do tretice všetko dobré, tak dúfam, že to tak bude aj v reálnom živote," povedala Rolins v úvode stretnutia s fanúšikmi a médiami.

Diár na rok 2019 prináša okrem klasického týždenného kalendária ďalšie exkluzívne fotografie známej speváčky doplnené obrázkami, receptami a autorskými textami.

Čo však ľudí zaujíma aj tak najviac, je práve rozchod s Rytmusom

"Pravda je taká, že to ja som sa rozišla s Patrikom. Odo mňa prišiel impulz, aby sme išli od seba, a preto mi prišlo zvláštne, že ma naraz všetci začali ľutovať," prezradila v rozhovore.

"Bola by som neúprimná, keby som povedala, že z môjho života zmizli všetci chlapi a že v ňom nemám nikoho, kto by sa usiloval o moje srdce, ale to tak bolo vždy," uviedla na pravú mieru.

Správa o ich rozchode rozvírila šoubizové vody natoľko, že dodnes sa tomu médiá venujú. Pozrite si archívnu reportáž z tejto jari:

Súvisiace články

Najčítanejšie