Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Justin Bieber sa v najbližších dňoch ožení
Zdielať na

Justin Bieber sa v najbližších dňoch ožení

Spevák Justin Bieber (24) a modelka Hailey Baldwin (21) sa zosobášia v najbližších dňoch v Kanade. Zasnúbili sa pritom len pred dvoma mesiacmi. Pre svet bol spevákov krok šokom, keďže ešte donedávna randil so Selenou Gomez, ktorú označoval za ženu svojho života.

Keď Justin Bieber pokľakol na Bahamách pred Hailey Baldwin, svet zostal v šoku. 

​Dvojica síce predtým dvakrát randila, ale nikdy to nevyzeralo vážne. Určite nie tak vážne ako so Selenou Gomez, ktorú Bieber označoval za ženu svojho života. 

​Pred dvoma mesiacmi sa ale všetko otočilo naruby. V priebehu budúceho týždňa sa prominentná dvojica zosobáši. Vo štvrtok na radnici City Hall v New Yorku si vyzdvihli potrebné dokumenty.

Samotná svadba sa uskutoční v Kanade, rodnej krajine speváka. Až v roku 2019 sa bude konať veľká svadobná párty pre všetkých priateľov oboch hviezd, píše TMZ.

"Dúfam, že Hailey a Justin si uvedomia, že ak chcú mať úspešné manželstvo, musia byť stále spolu. Justin má šialenú kariéru svetovej superstar a Hailey je úspešná modelka. Som oveľa starší ako oni dvaja, ale oženil som sa len pred pár rokmi. Všetko, čo teraz robím, sa týka iba mojej rodiny. S manželkou máme štyri deti za štyri a pol roka. Dostávam ponuky na nakrúcanie, ale odmietam ich. Nechcem byť bez rodiny," povedal herec Alec Baldwin, ktorý je strýkom Hailey.

"Rozumiem, ako všetky špekulácie vznikli, ale ešte nie som vydatá," napísala na sociálnej sieti Twitter Hailey po tom, čo sa objavili správy, že pár je už zosobášený.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie