Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Princ Harry má dnes narodeniny
Zdielať na

Princ Harry má dnes narodeniny

Archívna reportáž

Dňa 15. septembra sa narodil mladší syn britského korunného princa Charlesa a princeznej Diany, princ Henry Charles Albert David prezývaný Harry. V sobotu oslávi 34. narodeniny.

Princ Harry sa narodil 15. septembra 1984 v poradí ako druhé dieťa princa Charlesa a princeznej Diany. Harry mal len dvanásť rokov, keď po tragickej autonehode prišiel o svoju matku. V mnohých rozhovoroch potvrdil, že sa so smrťou matky doteraz nevysporiadal.

Odmalička bol búrlivákom, rokmi ho sprevádzali nemalé škandály a nepomohli ani dohovárania jeho babičky, kráľovnej Alžbety II.

Vyvádzať začal práve po tragickej smrti matky.

​​Harry je po narodení princa Georgea, princeznej Charlotte a princa Louisa šiestym následníkom trónu. 

Zlom nastal, keď sa Harry spoznal s americkou herečkou Meghan Markle, ktorú si 19. mája tohto roka zobral za ženu.

Zoznámila ich spoločná kamarátka a išlo o rande naslepo.

​Obaja ale po prvom stretnutí vedeli, že sú si súdení.

Najväčšie škandály

Princ bol známym milovníkom divokých večierkov. Na jednom sa vypotácal z nočného klubu, dostal sa do bitky s jedným z fotografov. Rovnako sa mu podarilo spadnúť kvôli opitosti do bazéna. 

Najznámejším škandálom bol nepochybne ten z roku 2012. V Las Vegas sa Harry odviazal tak, že sa povyzliekal a skončil v objatí s neznámou blondínkou.

Na to sa ozvala aj ďalšia blondínka. Američanka Carrie Reichert o údajnej noci s princom dokonca vydala knihu. "Vyzliekol ma do bikín. Bozkávali sme sa 20 minút a potom...," záver si zrejme každý domyslí.

V roku 2013 skončil Harry v armáde. Jeden gay bar v Londýne ho zvolil za maskota a použil jeho podobizeň do reklamy. Polonahý Harry lákal homosexálov za zábavou.

Súvisiace články

Najčítanejšie