Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Vondráčková chce viac ako 100 miliónov
Zdielať na

Vondráčková chce viac ako 100 miliónov

Zdroj: Facebook

Redakcia Super.cz získala vyjadrenie advokátky hokejistu Tomáša Plekanca, ktorý sa rozvádza so speváčkou Luciou Vondráčkovou.

"Pani Vondráčková žiada na súde v kanadskom Montreale, aby jej boli zverení obaja synovia do jej výhradnej výchovy. A aby súd stanovil podľa svojho uváženia výšku mesačného výživného na obe neplnoleté deti, uložil otcovi hradiť všetky náklady súvisiace so vzdelávaním a športom bez limitu do budúcnosti," tvrdí Plekancova advokátka.

​Lucie si uvážila výživné sama. Pritom má s manželom uzavretú predmanželskú zmluvu a Plekanec jej nemusí dať ani cent. 

"Pani Vondráčková chce výživné pre seba vo výške 30 tisíc dolárov mesačne. Žiada súd, aby ju pán Plekanec zabezpečil čiastkou vo výške troch miliónov dolárov do 30 dní od právnej moci, ďalej jednorázovo, tzv. kompenzáciu za stratu kariéry vo výške štyroch miliónov," dodala.

​Speváčka chce od manžela dostať viac ako 100 miliónov českých korún a v prepočte pol milióna korún pre seba ako výživné.

Manželia sa brali sedem rokov dozadu v Prahe. Po svadbe prišli na svet dvaja krásni synovia. Dnes si nevedia prísť na meno. Pozrite si archívne video:

Súvisiace články

Najčítanejšie