Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Plekanec chce synov pre seba, alimenty má platiť Vondráčková
Zdielať na

Plekanec chce synov pre seba, alimenty má platiť Vondráčková

Zdroj: Facebook

Rozvodová vojna, ktorá sa začala v polovici augusta, naberá na obrátkach. Hokejista Tomáš Plekanec mal prehodnotiť názor na východu dvoch synov. Chce ich iba pre seba, informuje Blesk.

Ešte pred mesiacom bol Plekanec toho názoru, že Adam a Matyáš majú zostať u matky. Dnes má na celú vec iný názor, píše Blesk.

Prominentný pár tak bude zrejme zvádzať boj nielen o obrovský majetok, ale aj o potomkov. 

​"Všetko sú to iba manipulácie. Na základe podrazov od Lucie si Tomáš uvedomil, že je schopná naozaj všetkého. A že by sa mohlo pokojne stať, že bude deti štvať proti nemu," opisuje situáciu Plekancov kamarát.

Plekanec chce chlapcov v striedavej starostlivosti, ale podľa odborníkov nie je "striedačka" pre deti najvhodnejšia. Povedal si teda, že bude bojovať tak silno, ako to len pôjde. 

"V predošlých rokoch minul Tomáš šialené peniaze za opatrovateľky, aby sa Lucka mohla venovať herectvu, zatiaľ čo on hrával hokej," uvádza sa ďalej.

Plekanec by mohol mať paradoxne viac času na deti ako Vondráčková. 

"Dopoludnia trénuje, a keď nemá zápas, celý deň má voľno. Dni, ktoré trávi s tímom na cestách, môže pokrývať jeho matka, ktorá na rozdiel od rodičov Vondráčkovej pomáhala vnukom, ako sa len dalo," dodáva zdroj.

Ak by získal do starostlivosti obe deti, vyživovaciu povinnosť by mala Lucie. 

"Nie je to o peniazich. On chlapcom zaistí blahobyt, nech súd rozhodne akokoľvek. Ide o to, že s nimi chce tráviť čo najviac času. Bojí sa, že Lucie, ak nebude mať čas, ich radšej zverí do opatery babysitterkám," upozornil Plekancov kamarát.

Súvisiace články

Najčítanejšie