Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Držgroš Plekanec?! Vondráčkovej príbuzný prehovoril
Zdielať na

Držgroš Plekanec?! Vondráčkovej príbuzný prehovoril

Zdroj: Facebook

Podľa príbuzného speváčky Lucie Vondrčákovej je jej ešte stále manžel, hokejista Tomáš Plekanec, poriadny držgroš. Nielen že si počas ich manželstva poriadne uťahoval opasok, prišiel s ponukou alimentov, z ktorých zostáva rozum stáť.

Manželia sa ešte pred ukončením manželstva dohodli na majetkovom vyrovnaní. Plekanec ponúkol Vondráčkovej byt v Prahe za 25 miliónov korún a ďalších päť miliónov v hotovosti. 

Uviedol, že bude platiť všetky náklady na deti a posielať alimenty vo výške niekoľkých desiatok tisíc českých korún na oboch synov.

​Na povrch ale vyplávali dva rozdielne dokumenty od Plekanca prostredníctvom právnika. 

​V jednom z nich stálo, že hokejista ponúka speváčke alimenty vo výške 25 tisíc korún, v druhom bolo 60 tisíc plus všetky náklady s nimi spojené.

"Nikdy nekúpil Lucke ani auto. Ani keď boli v Kanade mrazy. Musela s malými deťmi chodiť pešo. Ona je ale skromná a hovorila, že rada chodí pešo. Dokonca raz z bankomatu vybrala o tisíc dolárov viac na bežné potreby a bolo veľmi zle," prezradil pre Blesk príbuzný Vondráčkovej.​

Lucie po celý čas ich manželstva netušila, koľko jej manžel zarába. "Nevedela ani o sume, ktorá je na účtoch, alebo kde má Tomáš aké nehnuteľnosti. Je to skromné dievča, žiadna zlatokopka," zdôraznil príbuzný.

Pár sa rozvádza v Kanade, kde neplatí ich predmanželská zmluva, ktorá bola uzavretá v Česku. 

"Nájom jej Plekanec zaplatil do 1. novembra. Potom sa má vrátiť do Česka, chlapci ale chodia do školy a škôlky v Kanade, aj Lucka tam má prácu," podotkol Vondráček.

Súvisiace články

Najčítanejšie