Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Rytmus definitívne vymazal Daru zo života. Viac sa neuvidia
Zdielať na

Rytmus definitívne vymazal Daru zo života. Viac sa neuvidia

Zdroj: Instagram

Žiadna spoločná fotka ani spoločné vyhlásenie o rozchode. Rytmus nadobro vymazal Daru Rolins zo života. Na jeho profile na Instagrame už o speváčke nenájdete ani zmienku.

Obaja svorne tvrdili, že je medzi nimi všetko v najlepšom poriadku, že sa rozchádzajú v mieri a zostávajú priateľmi. Ako sa však po čase ukázalo, bývalí partneri na seba, najmä po prevalení vzťahu s Jasminou Alagič, začali na seba, slušne povedané, kydať. 

​Do Rytmusa sa obúvali fanúšikovia, ktorí tvrdili, že nie je žiaden chlap, keď krátko po oznámení rozchodu začal spievať ódy práve na mladú moderátorku Jasminu. 

"Nikdy v živote som nič podobné nezažil," písal statusy a zverejňoval zamilované fotky s krásavicou s balkánskymi koreňmi. Dvojica si už zadovážila dom neďaleko Bratislavy. 

Dara neskrývala sklamanie a niekoľkokrát na Instagrame zverejnila veľavravné statusy o ublížení, sklamaní a podobne. 

​Dnes na Rytmusovom profile nenájdete ani jednu Darinu fotografiu. Dokonca tam nesvieti ani oznámenie o rozchode, pričom Rolins ho tam stále má.

https://www.instagram.com/p/Bg4ApvzB74V/?taken-by=dararolins_vermi
Posledné mesiace pred oznámením krachu vzťahu zverejňovali fotky z dovoleniek, nikdy nie však spoločných. Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie