Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Bílá sa teší zo života. Pripravuje veľkolepý koncert v Bratislave
Zdielať na

Bílá sa teší zo života. Pripravuje veľkolepý koncert v Bratislave

Archívna reportáž

Česká speváčka Lucie Bílá sa už teší na blížiaci sa galakoncert, ktorý sa uskutoční 22. novembra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Svoj koncertný setlist pritom podľa vlastných slov postaví najmä na vianočných pesničkách.

"Rozhodla som sa, že teraz to nebude len popový koncert, ale že predstavím svoj najmilší repertoár, a to vianočný. Počas Vianoc sa zo mňa stáva dieťa ako z každého z nás, to obdobie mám veľmi rada. Keby som mohla, tak vianočné pesničky spievam celý rok," uviedla Lucie Bílá.

​Okrem vianočných skladieb počas koncertu však napokon zaznie i niekoľko celkom čerstvých noviniek obľúbenej českej slávice.

"Budem mať nádherný repertoár. Skladali sme ho spolu s mojím dlhoročným spolupracovníkom Petrom Maláskom. Zaradím doň aj pár piesní z nového albumu, ktorý vyjde až na budúci rok. Jednu z nich som naspievala pre môjho syna, druhú pre maminku. Sú to veľmi citlivé a emotívne veci, také poklady, ktoré vznikli v bratislavskom štúdiu s producentom Martinom Šrámkom a prvýkrát na verejnosti ich budem spievať práve na tomto koncerte," prezradila Bílá, ktorej vystúpenie organizátori oživia jedinečnou technikou.

"Pôjde o veľký koncert a veľkú produkciu, tak sme tomu všetko prispôsobili," dodala česká slávica.

Pozrite si vianočnú pieseň, ktorú vydala Lucka posledné Vianoce:

Súvisiace články

Najčítanejšie