Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Andreu Pomeje zbalil svalovec na internete. Už u nej prespáva
Zdielať na

Andreu Pomeje zbalil svalovec na internete. Už u nej prespáva

Zdroj: Facebook/Dan Zahrádka

Manželka Jiřího Pomeje (53), dídžejka Andrea (30), má po trpkých rokoch s producentom opäť dôvod na radosť. Hoci nie je oficiálne rozvedená, za ruky sa už vedie so svalnáčom Petrom Plačkom (37).

"Písali sme si cez sociálnu sieť. Vždy som sa smiala ľuďom, ktorí sa nedokázali stretnúť normálne. Na internete je spústa sebavedomých, a potom nič. Keď som oznámila rozchod, písalo mi veľa chlapov, ale skončilo to po pár vetách," uviedla Andrea Pomeje Blesku.

"Svalovci nie sú môj typ. Ale s Petrom som si rozumela. Začali sme si písať a písali sme si nonstop. Potom za mnou prišiel a začali sme sa stretávať," prezradila ešte stále manželka Jiřího Pomeje. 

Po rokoch strávených s producentom je nedôverčivá a vzťah ju poznamenal. "Jirko z môjho nového vzťahu nie je nadšený. Ten jeho pokoj je iba naoko," dodala.​

Hoci Petr na fotkách pôsobí ako narcis, sám nemá rád, keď ho niekto škatuľkuje. 

"Nie je to žiaden kulturista. Je to obyčajný chalan. Veľa ľudí ho sleduje na Instagrame a sponzorujú ho veľké značky. Robí to aj kvôli tomu," obhajovala Andrea svojho nového partnera, ktorý už u nej dokonca prespáva.

Andrea a Jiří majú spolu štvorročnú dcéru Aničku.

Po tom, čo sa producent vyliečil z rakoviny hrtana, začal nanovo s alkoholom, a tak sa ho rozhodla mladá a úspešná dídžejka opustiť. "Život s Jirkom bol hotové peklo," povedala pred časom.

Súvisiace články

Najčítanejšie