Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan bola kedysi starostlivou osobou, dnes je z nej iný človek
Zdielať na

Meghan bola kedysi starostlivou osobou, dnes je z nej iný človek

Archívna reportáž

Predtým, než začala účinkovať v seriáli Kravaťáci, bola Meghan celkom iný človek. Jej nevlastný brat Thomas poskytol rozhovor, v ktorom svoju mladšiu sestru opísal ako starostlivého človeka. Zároveň ju vyzval, aby sa stretla s otcom čím skôr.

Thomas a Meghan majú rozdielne matky, ale otca toho istého. Je ním Thomas Markle. Odmalička si súrodenci, hoci nevlastní, výborne rozumeli. 

​"Predtým, ako sa dostala do seriálu Kravaťáci, Meghan záležalo na tom, ako sa máme. Bola veľmi starostlivá. Všetko sa ale zmenilo po jej medializácii," uviedol Thomas Markle mladší.

Najvýraznejšia zmena ale nastala, keď sa začala stretávať s princom Harrym a keď oznámili svoje zásnuby. Vojvodkyňa prakticky stratila veškeré súkromie. Nehovoriac o kráľovskej svadbe, na ktorú bola pozvaná iba matka Meghan a nik z rodiny.

Jej brat dokonca tvrdil, že Harry robí osudovú chybu a Meghan by si zobrať v žiadnom prípade nemal.

​V týchto dňoch sa nachádza v Spojených štátoch a jej brat verí, že sa zastaví aj u svojho otca, aby si s ním celú napätú situáciu vydiskutovala. Najnovšie Thomas Markle uviedol, že britská kráľovská rodina je ako sekta a neustále útočí na svojho zaťa.

Je tak viacmenej jasné, že po excesoch ho Meghan nebude chcieť vidieť a namieri si to rovno do Toronta, kde sa má v pláne stretnúť s bývalými kolegami zo seriálu.

Súvisiace články

Najčítanejšie