Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
IMT Smile a Kandráčovci vydávajú LIVE album Východná
Zdielať na

IMT Smile a Kandráčovci vydávajú LIVE album Východná

Archívna reportáž

Kandráčovci a IMT Smile spojili sily a zahrali si spolu na jednom pódiu. Fanúšikom sa tak postarali o jedinečný zážitok. Neprídu oň ani tí, ktorí pri tom nemohli byť: vychádza záznam spoločného open air koncertu zo 7. júla vo Východnej.

Ten sa usktočnil v rámci tohtoročného IMT Smile Amfiteáter Tour. Na albume s názvom Východná nájdu poslucháči známe hity kapely ako Veselá pesnička, Niekto ako kráľ, Ľudia nie sú zlí, Hej Sokoly!, ale aj novinku Budeme to stále my. Okrem toho ich potešia obľúbené ľudovky A ja taká dzivočka, Dva duby, Z Východnej dievčatá a ďalšie v podaní Kandráčovcov.

​Kandráčovci si spolu s IMT Smile zahrali a zaspievali na jednom veľkom pódiu po prvý raz. Ich spoločné vystúpenie nielenže zaznamenalo divácky úspech, ale zanechalo silné dojmy i v samotných hudobníkoch.

"Východná bola neuveriteľná! Som veľmi šťastný, že sa nám podarilo zaznamenať tú úžasnú atmosféru. Spojenie IMT Smile s Kandráčovcami nás proste baví!" vyjadril nadšenie Ivan Tásler.

​Podobnými slovami opísal svoje pocity aj Ondrej Kandráč.

"Je to pre nás ďalšia nová skúsenosť. Doteraz sme boli zvyknutí hrať pre to naše publikum a teraz sme si vyskúšali aj niečo z trochu iného súdka. Sme vďační za túto spoluprácu, na koncert vo Východnej sme sa veľmi tešili. IMT Smile aj Ivana Táslera mám naozaj rád a obdivujem ich prácu. Páči sa mi prepojenie nášho folklórneho etno štýlu s rockovým štýlom IMT Smile. Keď sa dobre namixuje to 'šalené východniarske', má to proste ten správny drive," poznamenal huslista.

Pozrite si archívnu reportáž z koncertu:

Súvisiace články

Najčítanejšie