Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zrútila sa? Mala to byť Selena, Bieber si ale vezme INÚ
Zdielať na

Zrútila sa? Mala to byť Selena, Bieber si ale vezme INÚ

Spevák Justin Bieber urobil hrubú čiaru za vzťahom so speváčkou Selenou Gomez. Ani na niekoľký pokus sa dvom mladým umelcom nepodarilo zostať spolu. Niektorí fanúšikovia sú radi, že spevák našiel šťastie po boku modelky Hailey Baldwin, iní tvrdia, že vzťah nebude mať dlhé trvanie. Každopádne, dvojica sa zasnúbila a Selene zostali oči pre plač.

Silná láska, ale aj nekonečné hádky. Selena a Justin boli do seba roky zamilovaní. Bieber sa raz nechal počuť, že Gomez je pre neho osudovou ženou. 

Prvýkrát zahoreli láskou v roku 2010. Od tých čias to s nimi bolo ako na horskej dráhe.

Speváčka túžila po pokoji a po vzťahu plnom lásky a oddanosti. Justin bol dlhý čas považovaný za nespratníka a búrliváka. Nie raz si užíval spoločnosť žien ľahších mravov. V jeho posteli sa striedala jedna za druhou.

Neustále zálety kanadskej hviezdy dohnali Selenu na psychiatriu. Výsledkom bol stres, depresie a zákerná choroba lupus.

Už niekoľkokrát ale vyhlasovala, že sa zo všetkého dostala a to zlé je za ňou.

Jej posledným partnerom bol spevák The Weeknd, ibaže na Biebera nedokázala zabudnúť ani pri ňom a vrátila sa k nemu.

​Na ďalší pokus im to ale znovu stroskotalo. Krátko na to sa dal Justin dokopy s Hailey Baldwin, s ktorou predtým randil už dvakrát.

Podľa najnovších správ spevák pokľakol a na Bahamách požiadal svoju lásku o ruku. Tá sa teraz pyšní obrovským zásnubným prsteňom s diamantom. A to Selenu určite nepotešilo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie