Zatiahnuté
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Anorexia! Celeste Buckingham otvorila trinástu komnatu
Zdielať na

Anorexia! Celeste Buckingham otvorila trinástu komnatu

Archívna reportáž

Speváčka Celeste Buckingham (23) prvýkrát priznala, že na začiatku kariéry to s ňou vyzeralo zle nedobre. Nízke sebavedomie sa podpísalo aj na jej zdraví. Trvalo roky, kým sa z toho dostala.

Anorexia. Tým trpela dnes mimoriadne úspešná speváčka Celeste Buckingham. Začiatky kariéry boli podľa jej slov krušné. Chýbalo jej sebavedomie.

"Žiadne dievča, ktoré má 15, si sebou nie je úplne isté. Nedostatok sebavedomia sa ukázal vtedy, keď som začala profesionálne spievať. Mala som pocit, že si to všetko, úspech i slávu, musím zaslúžiť. Všetci slávni sú krásni a štíhli. Vtedy som veľmi schudla a mala problémy s anorexiou. Trvalo tri roky, kým som sa z problémov definitívne dostala," priznala v rozhovore pre EXKLUZIV.

​Z rokov 2012 a 2013 má dodnes husiu kožu. 

"V tom čase som bola zúfalá, cítil som sa mizerne. Stále som si hovorila, že musím byť dokonalá. Dokonalosť pritom neexistuje," dodala úspešná Celeste, ktorá si zamilovala ostrov Madeira a dokonca tam plánuje investovať do nehnuteľnosti.

"Mám viac sebavedomia, som viac spokojná, mám okolo seba úžasných ľudí, a hlavne neustále robím to, čo ma baví. Naučila som sa mať rada, a vysielať len to, čo je pozitívne a spravodlivé," uviedla nedávno na sociálnej sieti pri príležitosti svojich narodenín.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie