Jasno
19°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Emma Drobná zrušila aprílové turné
Zdielať na

Emma Drobná zrušila aprílové turné

Zdroj: SITA

Speváčka Emma Drobná oznámila, že plánované aprílové turné sa ruší. Fanúšikov informovala na sociálnej sieti o tom, kedy sa uskutoční jeho náhrada.

"Je mi to veľmi ľúto, no po dlhom zvažovaní musím svojim fanúšikom oznámiť, že som sa rozhodla presunúť moje plánované jarné aprílové turné k albumu You Should Know na jeseň 2018. Dôvodom tohto rozhodnutia je veľké množstvo pracovných povinností, ktoré mi vyplývajú z aktuálnych nových projektov, ktoré pre svojich fanúšikov pripravujem," začala Emma s vysvetlením. 

"Všetky svoje projekty chcem robiť na sto percent, preto sme sa aj s kapelou rozhodli turné presunúť na jeseň, aby sme mali dostatok času a najmä energie nacvičiť a pripraviť pre vás čo najlepšiu, nezabudnuteľnú šou. Viem, že mám tých najlepších fanúšikov, preto verím, že moje rozhodnutie pochopia a že sa na jeseň v kluboch všetci uvidíme. Jediné, čo sa zmení, budú termíny jednotlivých koncertov, ktoré sa dozviete čoskoro. Ešte pred turné vám predstavím môj tretí singel, s ktorým bude spojené jedno veľké prekvapenie. Verím, že vás ním poteším a že sa vám bude páčiť. Ďakujem, ľúbim vás," vyjadrila sa v statuse, ktorý zverenila na sociálnej sieti Facebook.

​Víťazka šou Česko-Slovenská SuperStar z roku 2015 plánovala odštartovať 12. apríla v Prešove svoje prvé turné.

Neskôr sa chcela zastaviť aj v Košiciach, Novom Meste nad Váhom, Banskej Bystrici, Žiline, Trenčíne, Bratislave a Prahe.

Súvisiace články

Najčítanejšie