Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Celeste zaujala Američanov. Vidia v nej európsku popovú princeznú
Zdielať na

Celeste zaujala Američanov. Vidia v nej európsku popovú princeznú

Archívna reportáž

Celeste Buckingham sa dočkala obrovskej pocty zo zahraničia, ktorá sa podarí len máloktorému slovenskému spevákovi či speváčke. Celester sa preslávila účinkovaním v Superstar, ktorú síce nevyhrala, avšak niet pochýb o tom, že má najúspešnejšiu kariéru zo všetkých.

Nedávno vydala Celeste Buckingham svoj ďalší album s názvom Bare. Presadila sa s ním nielen u nás, ale aj v susednej Českej republike.

S najnovším singlom Go Away získava speváčka samé dobré recenzie a dokonca s ním boduje aj v zahraničí.

Vďaka tejto piesni sa o ňu začal zaujímať aj zahraničný bulvár. V jednom článku ju dokonca označujú ako európsku popovú princeznú. Najviac vyzdvihli časť, v ktorej speváčka rapuje a prirovnali ju k americkej superhviezde Eminemovi.

​Dokonca sa dostala aj do jedného z najznámejších amerických magazínoch o celebritách Buzzfeed.com, kde sa autorka článku o Celeste zaujímala aj ako o osobu. "Dokázala nájsť rovnováhu medzi reálnym a hudobným svetom," píše sa v článku.

V roku 2016 dostal vrelé prijatie na americkom hudobnom trhu jej singel Crushin’ My Fairytale, ktorý sa dostal do rebríčka Billboard Mainstream TOP 40.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie