Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rihanna má plné zuby Ameriky, zlákalo ju európske mesto
Zdielať na

Rihanna má plné zuby Ameriky, zlákalo ju európske mesto

Barbadoská kráska, speváčka Rihanna (29), sa podľa informácií zahraničného bulváru sťahuje do európskeho mesta. Má vraj plné zuby životného štýlu v Los Angeles.

"Sťahovanie samozrejme súvisí s Hassanom Jameelom (jej priateľ, saudský miliardár, pozn.red.), pretože tam sa stretávajú veľmi často ako milenci, on sa väčšinu času zdržiava v Londýne, takže tam prakticky už žije. Ale okrem vzťahových dôvodov je pre Rihannu Londýn lepší aj z hľadiska pracovného. Miluje britskú kultúru a má plné zuby umelého Hollywoodu. Ona teraz ideálne túži rozdeľovať svoj čas medzi Európu a základňu, ktorú si chce vybudovať v Londýne," píšu zahraničné médiá.

Barbadoská kráska má v Londýne tiež veľa priateľov, okrem iných Caru Delevingne či Naomi Campbell, takže po presťahovaní nebude trpieť samotou.

"Rihanna miluje na Londýne tú anonymitu. Nasadí si pletenú čiapku a skočí pokojne do metra. Rihanna bola vždy pri zemi a páči sa jejpredstava, že bude žiť menej ako celebrita a skôr ako normálny človek," dodal zdroj.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie