Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Mariah Carey obťažovala bodyguarda
Zdielať na
Hudba

Mariah Carey obťažovala bodyguarda

Doposiaľ sa zdalo, že obeťami sexuálneho obťažovania sú výlučne ženy a homosexuáli. Nečisté svedomie trápi pravdepodobne viac celebrít, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Jednou z nich je aj popová diva Mariah Carey (47).

Slávna speváčka dostala zálusk na svojho telesného strážcu. V jeho sexuálnych predstavách ale najskôr figurovali iné objekty a nie umelkyňa bojujúca s jo-jo efektom. 

V americkom šoubiznise nastal súdny deň a Michael Anello vycítil možnosť priživiť sa na starej historke a to z roku 2015. 
Vtedy ju mal chrániť, avšak ako uviedol, sám sa dostal do stavu ohrozenia. Spolupráca so speváčkou sa skončila tento rok v máji. Údajne ho neustále ponižovala a mala na neho často mlsné chúťky.
Bezdôvodne ho vraj označovala za rasistu, nacistu a skinheada. Mala ale v obľube mužov tmavšej pleti, a tak dostal Anello príležitosť. 

​V mexickom Cabo San Lucas ho požiadala, aby jej priniesol batožinu na izbu, kde ho čakala v negližé. K fyzickému kontaktu ale medzi nimi nedošlo. 

Anello sa spojil s právnikom Mariah Carey, ktorý mu ponúkol mimosúdne vyrovnanie. Ak za mlčanie nedostane slušne zaplatené, pravdepodobne sa speváčka dostane na pranier rovnako ako Harvey Weinstein či Kevin Spacey.

Súvisiace články

Najčítanejšie