Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Uznávaný režisér pretočí film tesne pred premiérou, Spaceyho vystrieda iný herec
Zdielať na

Uznávaný režisér pretočí film tesne pred premiérou, Spaceyho vystrieda iný herec

Neobyčajný krok urobil režisér Ridley Scott po tom, čo praskli obvinenia zo sexuálneho obťažovania týkajúceho sa herca Kevina Spaceyho. Ten mal hviezdiť vo filme Všetky peniaze sveta. Oscarovú hviezdu vymení za Christophera Plummera.

Výpravný a nákladný film má ísť do kín 22. decembra. Nositeľ dvoch Oscarov, herec Kevin Spacey, si zahral magnáta J. Paula Gettyho, ktorému uniesli vnuka. Úlohu starého otca prevezme o tridsať rokov starší nositeľ jediného Oscara Christopher Plummer.

Dátum americkej premiéry sa zatiaľ nemení. Skúsení filmári sú v napätí, či niekto vôbec dokáže projekt pretočiť v šibeničnom termíne, aby stihol vianočnú sezónu a spolu s ňou prípadný vstup medzi oscarových kandidátov roku 2017, je práve Ridley Scott.

Podľa hollywoodskej tlače ale o zmene rozhodol práve režisér. 

Prehlásil aj, že Plummer bol aj tak prvou voľbou, ale štúdio vtedy vybralo slávnejšie meno.

​Spacey strávil pred kamerou osem dní a množstvo zo scén sa opiera práve o jeho postavu. Po jeho boku sa objavili aj Mark Wahlberg ako právnik či Michelle Williams ako dcéra. Aj oni budú musieť svoje úlohy pretáčať.

https://twitter.com/drewturney/status/928588657845526528

Film sa nakrúcal v mnohých prostrediach, odborníci preto pochybujú o tom, či sa dá Plummer za Spaceyho dosadiť iba technologickou cestou. Nech je ako chce, pôjde o unikát.

Trailer si pozrite TU:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie