Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Koptík zverejnil email od Gregorovej. TOTO sa stalo v osudný deň
Zdielať na

Koptík zverejnil email od Gregorovej. TOTO sa stalo v osudný deň

Herečka Hana Gregorová napísala svojmu expriateľovi Ondřejovi Koptíkovi email. Odkopnutý milenec sa ho rozhodol, koniec koncov ako všetko, zverejniť na sociálnej sieti.

Po takmer dvoch mesiacoch trápenia sa rozhodla Hana Gregorová pre rázny krok. Ondřejovi Koptíkovi napísala email, ktorý sa on rozhodol zverejniť na Facebooku.

"Spomínaš, keď som sa raz vrátila z nakrúcania z Bratislavy nečakane skôr a našla ťa sedieť v polohe s vytreštenými očami. Dnes už viem, naštudovala som si to z Google, že to bolo po takzvanom dojazde. Plakal si a prosil, že už sa to nebude nikdy opakovať, že ti to asi nasypal do kávy „zlý“ kamarát v Pardubiciach, kde si bol za deťmi. Dnes viem, že si radšej, než by si bol s deťmi večer, šiel za kamarátom dílerom. Dala som ti ešte jednu šancu a povedala som ti, že ešte raz, tak letíš," stojí v emaily.

​​"6. septembra, keď si sa celý večer neozval, som tušila, že sa opakuje situácia z marca a tak som ti poslala SMS: Ak si si niečo šľahol, tak už za mnou nechoď. Ale to, čo som zažila 8. septembra, bolo ako nočná mora. Nikdy som na vlastné oči nevidela vyfetovaného človeka so strašnými halucináciami. Dodnes sa mi to vracia. Vykrikoval si v pasáži, že ťa chcú zabiť, že ma miluješ, nech ťa nezabíjam a podobne. Chcela som ťa odviesť k sebe, ale ty si bol úplne iný človek, spotená troska, ktorá vykrikovala nezmysly a so šialeným pohľadom našťastie utiekla do parku," píše ďalej.

Súvisiace články

Najčítanejšie