Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Hollywoodsky herec zdrogoval a znásilnil trinásťročného chlapca, tvrdí svedok
Zdielať na

Hollywoodsky herec zdrogoval a znásilnil trinásťročného chlapca, tvrdí svedok

Archívne video

Hollywood zažíva v posledných týždňoch jeden škandál za druhým. Všetok humbuk odštartoval producent Harvey Weinstein, pokračoval oscarový herec Kevin Spacey, Dustin Hoffman, a teraz sa pridal ďalší.

Charlie Sheen je od začiatku svojej hereckej kariéry škandalóznym kusom. Po mnohých vzťahoch so ženami ľahších mravov a zverejnenia jeho HIV choroby, prišiel ďalší šok. 

Hviezda seriálu Dva a pol chlapa sa mala podľa nich v roku 1986 uchýliť k poriadnej ohavnosti. Herec mal prinútiť k análnemu sexu iba trinásťročného chlapca, herca menom Corey Heim

Ten zomrel vo veku 38 rokov v dôsledku zlyhania orgánov po tom, čo sa predávkoval drogami. Ešte pred svojou smrťou sa vraj kamarátovi Dominickovi Brasciovi zdôveril s traumatizujúcim zážitkom.

Škandalózna kniha

"Povedal mi, že najskôr fajčili marihuanu a potom mali análny sex. Keď bolo po tom, Sheen začal byť k nemu odmeraný a ignoroval ho. Keď si to Corey chcel zopakovať, Charlie nemal záujem," povedal.

Samotný Sheen sa však k obvineniam zatiaľ nevyjadril. V jeho neprospech sú však aj vyjadrenia ďalšieho kamaráta Coreyho Heima - Coreyho Feldmana, ktorý po hercovej smrti napísal knihu.

​Na jej stránkach si zaspomínal na to, čo mu Corey hovoril o nakrúcaní filmu Lucas. 

"Istý dospelý muž ho presviedčal, že je úplne normálne, že v tomto biznise majú starší muži sex s tými mladšími. Vraj to tak robia všetci," uviedol v knihe Feldman. 

"Raz spolu odišli na odľahlé miesto medzi dva prívesy a počas obednej prestávky k tomu došlo. Corey bol nevinný, ale ambiciózny, tak sa podvolil," dodal autor knihy.

Súvisiace články

Najčítanejšie