Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slávna speváčka čaká prvé dieťatko
Zdielať na
Hudba

Slávna speváčka čaká prvé dieťatko

Anglická speváčka (35) čaká svoje prvé dieťa. Umelkyňa prezradila radostnú správu prostredníctvom sociálnej siete Instagram.

"Matt a ja s potešením oznamujeme, že nám do života pribudne bábätko," uviedla speváčka Natasha Bedingfield. Zverejnila spoločnú fotografiu páru, na ktorej je vidieť aj tehotenské bruško.

Slávna rodáčka z mesta Haywards Heath povedala, že jej manžel, s ktorým sa zosobášila v roku 2009, je pre ňu hotovým zlatom. "Vždy som snívala o tom, že sa raz stanem matkou. Teraz mi je už vidieť bruško. Som nadšená, že môžem prežívať túto veľkú životnú zmenu a Matt je mi veľkou oporou," vyjadrila sa.

https://www.instagram.com/p/BaHyBm0FY5R/?taken-by=natashabedingfield

Natasha Anne Bedingfield vydala v roku 2004 debutový album Unwritten, ktorý dobyl UK Chart. Po ňom nasledovali štúdiovku N.B. (2007), ktorá vyšla v USA a Kanade pod názvom Pocketful of Sunshine (2008) s odlišným tracklistom. V UK Charte sa dostala na deviate miesto a v americkom Billboarde 200 zas na tretie.

​V roku 2010 ponúkla zatiaľ posledný album Strip Me, ktorý vyšiel v roku 2011 v Európe pod názvom Strip Me Away, pričom opäť obsahoval aj iné skladby. Medzi jej úspešné single patria napríklad These Words, Unwritten, I Wanna Have Your Babies, Soulmate, I Bruise Easily či Love Like This (feat. Sean Kingston). Na konte má štyri nominácie na BRIT Awards či jednu na Grammy.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie