Jasno
22°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Syn Lucky Bílej prosí o peniaze, slávna mama mu nepomôže
Zdielať na

Syn Lucky Bílej prosí o peniaze, slávna mama mu nepomôže

Archívna reportáž

Syn speváčky Lucie Bílej (51) je mladý nádejný filmár. So svojimi spolužiakmi nakrúca snímok Děti ráje, ktorý existuje ako muzikál. Má to ale háčik. Chýbajú mu peniaze. Potrebuje dorovnať účet a preto naháňa investorov.

Filip Kratochvílm študuje na filmovej škole a rozhodol sa zrealizovať svoj sen. Spoločne so spolužiakmi nakrúca príbeh dvoch mladých ľudí, ktorí sa stretli na večierku a odišli spolu domov. Jeho projekt Děti ráje je ale v ohrození. Synovi slávnej speváčky chýbajú peniaze.

"Potrebujeme množstvo rekvizít, kostýmov...A tiež dobový nábytok, lokáciu a je toho oveľa viac. Samozrejme nesmieme zabudnúť na techniku, pretože chceme, aby film vyzeral výborne aj na veľkom plátne. Nedokážeme ale väčšinu z tých vecí zohnať zadarmo. Chceli by sme vás poprosiť o pomoc," stojí vo vyhlásení mladého filmára.

​Chýba mu posledných 75 tisíc českých korún, čo je v prepočte takmer tritisíc eur. Čiastka to nie je vysoká, pre niekoho dokonca zanedbateľná. Sama Bílá ju zarobí v priebehu polhodiny svojho vystúpenia. 

"Film nakrúcajú chlapci v rámci školy. Musia okrem skvelo odvedenej práce ukázať, že majú schopnosť komunikovať s investormi. Viac vám neprezradím. Nie je to dôležité," uviedla Bílá, ktorá nechcela odpovedať na otázku, prečo synovi nepomôže ona sama.


Súvisiace články

Najčítanejšie