Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Slávny spevák tretíkrát v chomúte!
Zdielať na

Slávny spevák tretíkrát v chomúte!

Americký spevák, skladateľ, textár a multiinštrumentalista Stevie Wonder (67) sa oženil so svojou snúbenicou Tomeekou Robyn Bracy (42).

Dvojica si povedala svoje áno cez víkend v hoteli Bel-Air v Los Angeles. "Bola to nádherná svadba. Obrad bol veľkolepý a veľmi romantický. Boli tam aj celebritní hostia, vrátane Johna Legenda," uviedol nemenovaný zdroj, ktorý dodal, že sa na sobáši podieľali všetky jeho deti. Na oslave údajne vystúpil spevák a hudobník Babyface. Podľa anglického denníka the Sun na nej spievali aj Pharrell Williams a Usher.

Pre Wondera je manželstvo s Bracy už tretím zväzkom. V rokoch 1970 až 1972 bol ženatý so Syreetou Wright, v rokoch 2001 až 2012 zase s Kai Millard. Wonder má dovedna deväť potomkov, pričom dve deti má s Bracy.

https://www.instagram.com/p/BWwvwdSFDLk/?tagged=steviewonder

Stevie Wonder, vlastným menom Stevland Hardaway Morris, vydal prvý album The Jazz Soul Of Little Stevie v roku 1962. Zatiaľ poslednú štúdiovku A Time To Love uviedol na trh v roku 2005. Medzi jeho najznámejšie single patria napríklad Superstition, You Are The Sunshine Of My Life, I Just Called To Say I Love You, Ebony And Ivory (feat. Paul McCartney ), Part-Time Lover alebo You Haven't Done Nothin'.

Na konte má 25 cien Grammy, pričom americká Národná akadémia nahrávacích umení a vied mu udelila aj Grammy za celoživotný prínos. Je držiteľom Oscara, Zlatého glóbusu, členom Rock'n'rollovej a tiež Skladateľskej siene slávy. Magazín Rolling Stone ho zaradil na 9. miesto v rebríčku 100 najlepších spevákov všetkých čias.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie