Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Skupina Linkin Park zdieľala nový videoklip iba pred pár hodinami. Fanúšikovia nechápu...
Zdielať na

Skupina Linkin Park zdieľala nový videoklip iba pred pár hodinami. Fanúšikovia nechápu...

Archívne video

Fanúšikov zasiahla vo štvrtok správa o tragickej smrti frontmana Linkin Park Chestera Benningtona. Svoj život ukončil dobrovoľne vo veku 41 rokov. Obesil sa na narodeniny svojho najlepšieho priateľa, ktorý sa taktiež obesil o niekoľko týždňov skôr.

Chester Bennington zomrel 20. júla v ranných hodinách. Svoj život dobrovoľne ukončil, keď sa rozhodol obesiť vo svojej vile. Zanechal po sebe šesť detí. 

Množstvo fanúšikov ale nechápe, prečo sa iba niekoľko hodín po spevákovej smrti objavilo video k piesni Talking to myself na oficiálnych stránkach skupiny. Potom uverejnili klip na sociálnych sieťach Twitter a Facebook. 

Pieseň má depresívny text, v ktorom spevák popisuje samotu a stratu niekoho blízkeho.Priznáva, že v živote urobil chyby a je si toho vedomý. 

https://twitter.com/linkinpark/status/888066433438990336

Uverejnenie videoklipu bolo pravdepodobne naplánované marketingovými špecialistami Linkin Park ešte predtým, než oficiálne vyšla najavo Benningtonova smrť. Načasovanie nebolo príliš šťastné a skupina ešte čelí podozreniu, že chcela na spevákovej smrti zarobiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie