Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia vojna v šoubiznise?! TOTO odkazuje Rytmus slovenským hiphoperom
Zdielať na

Ďalšia vojna v šoubiznise?! TOTO odkazuje Rytmus slovenským hiphoperom

Archívne video

Po tom, čo sa Rytmusova partnerka Dara Rolins pustila do otvoreného konfliktu s playmate Zuzou Plačkovou, aj raper sa v týchto dňoch stretáva s jednou nepríjemnosťou. Neobišla ani jeho kolegu z brandže, Majka Spirita.

Súčasťou najväčšieho hudobného festivalu na Slovensku boli ako každý rok aj obľúbené diskusie. Jednej z nich sa zúčastnili aj známe osobnosti našej hip-hopovej scény, píše Pluska.sk.

V debate hovorili aj o tom, prečo sa ich kolegovia Rytmus a Majk Spirit, ktorí majú obrovskú fanúšikovskú základňu nevyjadrujú k politickým témam. Všetci sa zhodli, že je to z ich strany iba vypočítavosť.

Netrvalo dlho a téma tejto diskusie sa dostala aj k spomínaným dvom raperom. Majk Spirit sa k nej vyjadril prostredníctvom videa na Instagrame. "Keď nabudúce budete riešiť na čom Majkovi Spiritovi záleží a na čo má gule  a na čo nemá gule, tak pozvite moje gule do diskusie, nech vám môžem na vaše otázky odpovedať, nech môžem brániť svoju reputáciu, lebo takto zákerne sa baviť za chrbtom niekoho druhého, tým kazíte energiu v celom hip-hope a nie len pre mňa, ale pre nás všetkých," povedal vo videu, ktoré zverejnil na Instagrame.

https://www.instagram.com/p/BWdYghhl8a0/?taken-by=majkspirit

Svojskú reakciu si neodpustil ani Rytmus, ktorý sa vyjadril prostredníctvom videa. Zverejnil ho na svojom profile na Instagrame

VIDEO NÁJDETE TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie