Zatiahnuté
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Dara po smrteľnej nehode opäť sedí za volantom!
Zdielať na

Dara po smrteľnej nehode opäť sedí za volantom!

Speváčka Dara Rolins (44) prežila v roku 2010 jeden z najhorších okamihov života. Nešťastnou náhodou zrazila motocyklistu, ktorý v nemocnici zraneniam podľahol. Dostala trojročnú podmienku a zákaz riadenia vozidla.

Hoci na túto udalosť nikdy nezabudne, už opäť sedí za volantom. Ako sama hovorí, jazdí s obrovským rešpektom. "Za volantom trávim veľa času. Je to v prvom rade praktické. Som matka, mám Lauru, vozím ju do školy, na krúžky. Naviac v aute viem parádne vypnúť, zavriem dvere, pustím si hudbu a som vo svojom svete," povedala Dara pre Super.cz.

"Mala som strach. Povedala som si, život ide ďalej. Pre všetkých a v každom smere. V prvom rade zostal obrovský rešpekt," povedala.

Speváčka miluje veľké a bezpečné autá. Vo vozidle trávi prevažnú časť dna. Aj preto na vystúpenia využíva služby vodiča. 

https://www.instagram.com/p/BUXOVDJD-fn/?taken-by=dararolins_vermi

"Riadim a som riadená. Hoci trávime veľa času v aute, sme kočovná rodina, presúvame sa niekedy počas víkendu na štyri až päť koncertov. V tomto prípade preferujem pohodlnosť, veľké auto, vodiča a vzadu deku a vankúš. Potrebujem veľa priestoru," dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie