Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mne roky pribúdajú, vek mojich partnerov sa znižuje, priznáva Lucie Bílá
Zdielať na

Mne roky pribúdajú, vek mojich partnerov sa znižuje, priznáva Lucie Bílá

Archívne video

Česká spevácka diva už nejaký čas randí s mladým fešákom. Lucie Bílá (51) je za svoj vzťah s Radkom Filipim (34) nesmierne rada. V rozhovore pre iDnes.cz priznala, že jej trvalo dlho, kým súhlasila, že do toho pôjde.

Najskôr pohľadného Radka zamestnala. Po čase prišla na to, že jej chýba, keď ju po práci opustí. Raz ho požiadala, aby ostal. A zostal doteraz.

"Trvá mi, než si dovolím byť šťastná. Každá bunka môjho tela si pamätá rozchody. Mohla by som rozchody vyučovať," priznala Bílá. 

Rozbiť rodinu? Ani náhodou!

Podľa jej slov mala šťastie na troch osudových mužov. Dodnes zohrávajú v jej živote veľký význam. "Petr Kratochvíl, Václav Noid Bárta, Petr Makovička. To sú moji rytieri. Keby sa čokoľvek dialo, oblečú sa a budú sa za mňa biť," povedala speváčka.

Na nezáujem mužov sa nikdy nemohla sťažovať. "Pribúdajú mi roky, ale vek mojich partnerov sa znižuje. Myslím, že to dáva logiku. Tí mladší nemajú pud sebazáchovy, hrajú sa s ohňom. A muži v mojom veku majú rodiny a ja nie som žiadna rozbíjačka kolektívu. Super muži v mojom veku sú zadaní," vysvetlila

​Bílá podľa jej slov prežíva mimoriadne šťastné obdobie. "Je fajn si môcť v 51 rokoch povedať, že randím s mladým okúzľujúcim mužom, no nie?" dodala.

Súvisiace články

Najčítanejšie