Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Snažia sa ma zabiť, napísal Michael Jackson (✝50) tesne pred smrťou
Zdielať na

Snažia sa ma zabiť, napísal Michael Jackson (✝50) tesne pred smrťou

Kráľ popu Michael Jackson (✝50) sa priateľovi krátko pred smrťou zveril, že ho chce niekto zabiť. Spevák bol dosť dlho frustrovaný z nadmerného užívania sedatív.

Jackson bol mimoriadne vyčerpaný, a jeho obavy nenašli u nikoho pochopenie. Nemeckému priateľovi Michaelovi Jacobshagenovi napísal trinásť správ, medzi ktorými bola aj tá najdesivejšia. "Snažia sa ma zabiť," stálo v jednej.

​Za zanedbanie starostlivosti a neúmyselné zabitie v tejto súvislosti potrestali štyrmi rokmi väzenia Jacksonovho osobného lekára Conrada Murrayho, ktorý mu vstrekol smrteľnú dávku sedatív. 

K Michaelovmu nemeckému priateľovi sa správy dostali týždeň pred spevákovým skonom v roku 2009. Od tej doby ich uchovával v súkromí. Teraz však verejnosti počas rozhovoru v televíznej show povedal, že vlastní súbor poznámok, v ktorých spevák prežíval obrovské stavy úzkosti a popisoval svoje podozrenia.

​Dodnes je jeho sestra La Toya a dcéra Paris presvedčená, že Michael nezomrel svojvoľne, ale že išlo o spiknutie proti jeho osobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie