Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Šokujúce slová dcéry kráľa popu! Michael Jackson bol zavraždený, ona znásilnená
Zdielať na

Šokujúce slová dcéry kráľa popu! Michael Jackson bol zavraždený, ona znásilnená

Dnes už dospelá dcéra Michaela Jacksona Paris (18) poskytla rozhovor magazínu Rolling Stones, v ktorom priznala, že ona a jej rodina verí, že jej otca zavraždili. Takisto prehovorila o znásilnení a niekoľkých pokusoch o samovraždu.

"Jedného dňa ma zabijú," mal povedať sám Michael Jackson, ktorý podľa slov dcéry naznačoval, že existujú ľudia, ktorí ho chcú dostať na druhý svet. 

Paris je presvedčená, že sa stal obeťou vraždy. Podľa jej slov tomu všetko nasvedčuje. "Znie to síce ako totálna konšpiračná hlúposť, ale skutoční fanúšikovia a rodina vie svoje," povedala. Jackson zomrel na zlyhanie srdca po požití smrtiaceho koktejlu z predpísaných liekov, za čo odsúdili jeho lekára Conrada Murrayho. 

Úspešná

Osemnásťročná Paris otvorene porozprávala aj o tom, ako ju v 14 rokoch znásilnil starší neznámy muž. Nasledovali depresie a drogová závislosť. Niekoľkokrát sa pokúsila spáchať samovraždu. V roku 2013 ju hospitalizovali pre psychické problémy. 

V súčasnosti sa presadzuje v modelingu a darí sa jej aj na poli lásky. Randí s o deväť rokov starším bubeníkom kapely Street Drum Corps Michaelom Snoddym.

Súvisiace články

Najčítanejšie