Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Celý život ženou jedného muža. Bozkávala som iba manžela, priznala Céline Dion
Zdielať na

Celý život ženou jedného muža. Bozkávala som iba manžela, priznala Céline Dion

Speváčka Céline Dion (49) prišla o manžela Reného vlani. Prehral boj s rakovinou a pre umelkyňu to bola obrovská rana, s ktorou sa dodnes vyrovnáva. S manželom trávila všetok čas, preto si nedokáže predstaviť, že by sa po jej boku objavil ešte niekedy nejaký muž.

"Myslím, že budem smútiť do konca života. René ma pripravoval na spev od dvanástich rokov. Iného muža som nikdy nemala, dokonca som sa s nikým iným ani nebozkávala," povedala Dion. 

Ani strata brata ju nezasiahla tak veľmi ako odchod jej milovaného manžela. V živote ju podporoval viac než ktokoľvek iný.

"Rozprávali sme sa o všetkom, všetko sme spolu prežívali. Bol najdôležitejšou osobou v mojom živote. Realizoval so mnou všetky sny. Som do neho stále zamilovaná a stále som za neho vydatá. Nedokážem si vedľa seba predstaviť iného muža. Nedokázala by som s nikým iným žiť. René bol jedinečný," pokračovala.

​Všetok voľný čas trávi so synmi, Reném (16) a dvojičkami Eddiem a Nelsonom (6). "Nesmierne mi manžela pripomínajú. Majú z neho tak veľa, a nielen vzhľadom, ale aj povahovo. Niekedy mám pocit, ako keby som sa na nich pozerala cez môjho muža," myslí si.

Ani po smrti manžela sa nezrútila a pokračovala v práci. Chcela byť synom oporou a nestresovala ich. Chlapci to podľa jej slov nesú statočne a neustále sa ju snažia rozveseľovať. "Sú to silní chlapci, som na nich nesmierne pyšná," doplnila.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie