Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TENTO divoch sa stal spevákom legendárnej skupiny Queen
Zdielať na

TENTO divoch sa stal spevákom legendárnej skupiny Queen

Archívne video

Keď zomrel Freddie Mercury, kapela vedela, že nájsť nového frontmana bude nemožné. Do kapely sa nedávno dostal excentrický spevák, ktorý si vystúpenie užíva rovnako ako hudobná legenda.

Dvadsaťšesť rokov po smrti jedného z najväčších umelcov zaujal jeho miesto výstredný spevák, ktorého celá Amerika miluje. Pre mnohých je Freddie Mercury nenahraditeľný, avšak všetkým je jasné, že z mŕtvych nestane. Adam Lambert má so zosnulým spevákom veľa spoločného. 

"Miloval na vystupovaní presne to, čo milujem ja. Tú teatrálnosť, slobodu, bizarnosť, otvorenosť k publiku. To máme spoločné,“ uviedol Lambert.

Ten si už spev s gitaristom Bryanom Mayom a bubeníkom Rogerom Taylorom vyskúšal. Pôvodní členovia ikonickej kapely Queen ho vzali na americké turné. Keďže ho publikum prijalo s nadšením, speváka berú aj na koncertnú šnúru po Európe.

https://www.instagram.com/p/BRAsrpkgoLI/?taken-by=adamlambert

"Adam dokáže úplne odzbrojiť publikum, napríklad keď hráme Who wants to live forever, dá do toho takú vášeň, že divákom doslova láme srdce. Zároveň však vie byť aj tvrdý rocker a presne to naša kapela potrebuje," povedal May.

Súvisiace články

Najčítanejšie