Jasno
12°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Po Gottovi naložili aj Bílej. Nevedela som, kedy má Věra pohreb, odkázala speváčka
Zdielať na

Po Gottovi naložili aj Bílej. Nevedela som, kedy má Věra pohreb, odkázala speváčka

Hoci spoločne naspievali megahit Jednoho dne se vrátíš, tak sa v živote stretli iba dvakrát. Aspoň to tvrdí Lucie Bílá, ktorá sa nezúčastnila pohrebu zosnulej speváčky Věry Špinarovej. Ten sa konal 1. apríla.

Ako sme už viackrát písali, so Špinarovou sa prišli rozlúčiť tisíce ľudí. Kolegov z brandže bolo ale pomenej. Množstvo fanúšikov ostravskej divy vyčítalo známym osobnostiam, že jej neprišli dať posledné zbohom. 

"Je mi z celebrít zle. Bílá, Gott...Zlatí slávici. Milionári, ktorí nemajú slušnosť, aby prišli nebohej speváčke na pohreb. Alebo aspoň poslali veniec. Fuj! Chce sa mi zvracať," napísali smútoční hostia.

Bílá ale tvrdí, že nevedela, kedy sa pohreb koná."Mala som Verušku veľmi rada. Za tridsať rokov kariéry sme sa videli dvakrát. Raz som ju pozvala do svojho programu a druhýkrát sme sa stretli náhodou. Pravdupovediac, nevedela som, kedy sa pohreb koná. Vážim si ju. Lúčim sa s ľuďmi po svojom. Mala som v tom čase prácu, je mi to ľúto. Věru som obdivovala, ale na ten pohreb som proste ísť nemohla," povedala speváčka.

​Dodala, že pohreby nevyhľadáva. "Zapálila som sviečku a rozlúčila som sa s Věruškou na Facebooku peknou vetou a spomienkou na náš duet. Snáď mi to ľudia odpustia," povedala Bílá.

Súvisiace články

Najčítanejšie