Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Věra Špinarová (†65) je už v nebi s bratom, zabili ho na Vianoce
Zdielať na

Věra Špinarová (†65) je už v nebi s bratom, zabili ho na Vianoce

Česká speváčka, ktorá túto nedeľu zomrela, vôbec nemala jednoduchý život. Pre rokmi napríklad prišla na Štedrý deň o brata Luboša (†27). Našli ho s rozbitou hlavou. Páchateľa sa dodnes nepodarilo vypátrať.

Luboš sa chystal z Prahy domov do Ostravy. Išli Vianoce, nakúpil darčeky, ale na vlakovú stanicu už nedorazil. "Našli ho na Smíchove. Nemal doklady, nemal nič. Mysleli si, že je opitý, tak ho odviezli na záchytku. Podcenili zranenia," spomínala dnes už nebohá Špinarová.

Telo bez orgánov

Do nemocnice ho previezli až po niekoľkých hodinách. "Objavili mu na hlave veľkú ranu. Žiaľ, bolo neskoro. Zodpovedala silnej rane pendrekom," dodala s tým, že nikdy neprebehlo žiadne vyšetrovanie a prípad zamietli pod koberec.

Keď ho išla Věra spoločne a mamou identifikovať, zostala v šoku. Bratovo telo nemalo vnútornosti, bez súhlasu boli použité na transplantáciu. "Keby jeho orgány aspoň niekomu pomohli," povedala vtedy speváčka.

Jej život vyhasol v nedeľu po tom, čo jej v stredu prišlo na koncerte nevoľno, dvakrát sa jej zastavilo srdce a hoci sa ho podarilo opäť naštartovať, jej telo nápor nezvládlo. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie