Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Začiatky boli strašné. Jedla som osminku pizze denne, priznala Lopez
Zdielať na

Začiatky boli strašné. Jedla som osminku pizze denne, priznala Lopez

Speváčka a herečka Jennifer Lopez (47) priznala, že jej začiatky boli neskutočne ťažké. V 80. rokoch, kedy sa snažila uspieť pred kamerou a za mikrofónom, musela vyjsť s minimom peňazí. Pretĺkala sa New Yorkom a nevedela, ako ďalej.

"Jedla som iba osminku pizze denne, nemala som žiadne raňajky ani obed. Prvé jedlo som mala o šiestej večer, ktoré mi pomohlo držať sa na nohách do ďalšieho dňa. Tak som žila, keď som sa odsťahovala od mamy. Žila som takto niekoľko rokov, kým som nedostala svoju prvú veľkú prácu," povedala Lopez.

V roku 1991 dostala úlohu v seriáli In Living Color a tým odštartovala jej herecká kariéra. Úspech zaznamenala vďaka filmom ako Selena, Svadby podľa Mary, Policajtka, Kráska chyžná, Smiem prosiť, Príšerná svokra alebo Vášeň v tanci.

"Na svojich začiatkoch by som nemenila nič. Podarilo sa mi splniť najväčší sen. Nehovorí sa mi to ľahko, ale je to tak," dodala.

​Speváčka má okrem kariéry na filmovom a hudobnom poli dôvod na radosť aj zo svojho nového vzťahu. Randí s o šesť rokov mladším basebalistom Alexom Rodriguezom, ktorý je známy svojou slabosťou pre slávne ženy. Randil napríklad s Kate Hudson či Cameron Diaz. 

Lopez má s exmanželom, spevákom Markom Anthonym, deväťročné dvojičky Maxa a Emmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie