Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pravda o milencovi Lucie Bílé. Slová jeho kamarátky vás ŠOKUJÚ!
Zdielať na

Pravda o milencovi Lucie Bílé. Slová jeho kamarátky vás ŠOKUJÚ!

Nový priateľ speváčky Lucie Bílé (50) je podľa niektorých hotový zlatokop, ktorý pletie hlavu bohatým paničkám. Objavili sa správy o tom, že do práce sa príliš nehrnie. Nedávno sa ozvala jeho dlhoročná kamarátka, ktorej slová vás poriadne prekvapia.

"Radek je priateľom našej rodiny už jedenásť rokov. Médiá uvádzajú, ako sa Radek kvôli Lucii rozišiel s priateľkou, aký má odpor k práci a ďalšie veci, ktoré však nie sú pravdivé. Za celú dobu, čo ho poznáme, vždy pracoval. Zo žiadnej práce ho nevyhodili, a ak odišiel, tak vždy na svoju žiadosť," povedala ostravská kamarátka serveru Super.cz.

Po tom, čo skončilo jeho manželstvo rozvodom, bol Radek nejakú dobu sám. Našiel si priateľku Veroniku, s ktorou si plánoval budúcnosť. Ich vzťah ale podľa slov kamarátky neukončil Radek tým, že sa zamiloval do speváčky. 

​Už viacero zdrojov uviedlo, že za jeho rozchodom stojí práve láska k Bílej. "Veronika zo seba robí chudinku, ale všetko je inak. Lucie našla v Radkovi naozaj skvelého partnera. Je milý, láskavý a ochotný kedykoľvek pomôcť. Je to úžasný chlap," básni o kamarátovi dievčina z Ostravy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie