Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Beyoncé nie je speváčka, zhodnotil slávny hudobník. A problém je na svete...
Zdielať na

Beyoncé nie je speváčka, zhodnotil slávny hudobník. A problém je na svete...

Slávny hudobník pobúril tento týždeň fanúšikov americkej speváčky Beyoncé. Rozhodol sa zhodnotiť jej spevácke kvality. V súvislosti s nedeľňajším predávaním cien Grammy povedal, že predvádza viac modely šiat než spieva. Po negatívnych reakciách na sociálnych sieťach uviedol, že jeho slová boli vytrhnuté z kontextu.

"Beyoncé je veľmi krásna, ale jej hudba skôr pripomína modeling. Je to hudba, ktorou predvádza šaty. Pri všetkej úcte, Beyoncé nie je speváčka," povedal slávny mexicko-americký gitarista Carlos Santana, ktorý je momentálne na turné po Austrálii a Novom Zélande.

Postaví sa a spieva. Nepotrebuje cirkus

Na slávnostnom predávaní cien Grammy Beyoncé vystúpila v zlatých šatách so svätožiarou na hlave. Z deviatich nominácií na Grammy nakoniec premenila na cenu iba dve. 

Santana naopak vyzdvihol kvality britskej speváčky Adele, ktorá tento ročník prestížnych hudobných ocenení totálne ovládla víťazstvom v piatich kategóriách, vrátane troch hlavných. "Adele vie spievať. Nemá so sebou všetky tie rekvizity a množstvo tanečníkov. Proste sa postaví a spieva. To je ono. Preto vyhrala," zhodnotil Santana, ktorý je sám nositeľom desiatich Grammy z predchádzajúcich ročníkov.

​Na svojom facebookovom profile sa na základe množstva negatívnych reakcií vyjadril, že jeho úmyslom bolo pochváliť Adele za Grammy.

Facebook

"Môj komentár k Beyoncé bol vytrhnutý z kontextu. Prechovávam voči nej maximálnu úctu ako k umelkyni a osobnosti," napísal jeden z najlepších gitaristov všetkých čias.

Súvisiace články

Najčítanejšie