Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus poriadne sfúkol známu speváčku! Nemusel použiť ani jedno slovo
Zdielať na

Rytmus poriadne sfúkol známu speváčku! Nemusel použiť ani jedno slovo

Exsuperstáristka Dáša Šarkozyová, známa pod prezývkou Mamba, vydala svoj debutový album s názvom Pani a podtitulom #emócie. Sexi tmavovláska pracovala na svojej prvotine viac ako dva roky. S výsledkom je nesmierne spokojná. Inak to však vidí napríklad taký King of Pop - Patrik Rytmus Vrbovský.

Speváčka sa stala známou predovšetkým vďaka účinkovaniu v speváckej súťaži Slovensko hľadá Superstar v roku 2007. Ako roky plynuli, Mamba študovala na VŠMU a v súčasnosti sa venuje predovšetkým milovanej hudbe a divadlu.

Radosť netrvala dlho

A čo by to bolo za 21. storočie, keby sa umelci neprezentovali predovšetkým prostredníctvom sociálnych sietí. Možno to bol kameň úrazu. Sexi speváčka sa rozhodla zverejniť video k jednej zo svojich piesní s názvom Love on the brain. 

Nezabudla sa poďakovať fanúšikom. "Dva a pol tisíca za 24 hodín? A z toho 90% lajkov? Myslím, že môžem byť spokojná! Ďakujem," napísala speváčka a tešila sa z úspechu. Jej radosť ale netrvala dlho. Do diskusie sa rozhodol zapojiť (hoci nie slovom) aj najznámejší slovenský raper, Patrik Rytmus Vrbovský. 

Reagoval niekoľkými smajlíkmi, ktoré sú skôr výsmešné ako povzbudivé. Zrejme sa bavil na Mambin účet. Chválila sa číslami, ktoré on získa v priebehu pár sekúnd. Jeho videá pravidelne presahujú miliónovú hranicu. Speváčka sa však nedala a reagovala jedným slovom: "Skromná..."

  1. Instagram

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie